Häiden catering tyylillä - juhlapalvelumme tekee päivästänne täydellisen

Häihin juhlapalvelun valinta on vaikeaa. Haluatko juhlapalvelun järjestäjän, joka ymmärtää mitä toivot ja osaa järjestää unelmasi kattauksen? Tahdotko kaiken sujuvan hyvin ja tarjoilun puhuttavan vuosia? Häiden catering on yksi suosikkipalveluistamme, sillä silloin saamme laittaa kaiken luovuutemme peliin. Panostamme siihen, että pääsemme samalle aaltopituudelle häidesi luonteesta ja estetiikasta. Toteutamme tarjoilut tyyliinne sopiviksi ja loihdimme ikimuistoiset makuelämykset.

Häät - Edesia Oy

Pitkä kokemus häätilaisuuksista

Edesia Oy on perustettu vuonna 2000, mutta yrittäjällä on jo 20 vuoden kokemus tilaisuuksien järjestämisestä. Tämän johdosta osaamme suunnitella ikimuistoisen menuun ja kattauksen. Tämä ei tietenkään riitä sujuvan juhlapalvelun onnistumiseen, vaan panostamme myös järjestelyihin ja joustavuuteen. Itse hääpäivänä panostamme siihen, että kaikki sujuu moitteettomasti ja sujuvasti.

Kaikki lähtee ideoinnista

Emme tarjoa valmiita menuvaihtoehtoja. Haluamme istua kanssanne alas ja ymmärtää täysin juhlan tyylin. Tämän jälkeen voimme aloittaa menun suunnittelun. Menu luonnollisesti hyväksytetään teillä ennen suurta päivää.

Varoitus!

Juhlapalvelumme voi järjestää kattauksen, jonka seurauksena hääkuvien suosituin kuvausaihe ovat tarjoilut. Pyydä tarjous ja sovitaan ideariihi!