Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Catering

CATERINGPALVELUT AMMATTITAIDOLLA

Edesia Oy on laadukkaaseen cateringpalveluun erikoistunut yritys pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme cateringpalvelut yrityksille ja yksityisille, noudattaen tilaisuuden luonnetta myös tarjoiltavien estetiikassa. Yrityksemme taustalla on jo 20 vuoden kokemus cateringista ja tilaisuuksien järjestämisestä. Jotta kattaus ja tarjoilu vastaavat tilaisuuden luonnetta, paneudumme tilaukseen tarkasti. Tästä johtuen emme myöskään tarjoa valmiita menu-ehdotelmia sivuillamme, vaan teemme jokaiseen tilaisuuteen tilaisuuden luonteeseen sopivan menun. Toimimme alueella Helsinki, Espoo sekä muu pääkaupunkiseutu.

MAKUELÄMYKSEN LISÄKSI NÄYTTÄVÄ ESILLEPANO

Cateringpalvelulle tärkeää on erinomaisen makuelämyksen lisäksi esillepano. Panostamme maun lisäksi tarjottavien ulkonäköön ja asetteluun, jotta voimme ylpeänä tarjoilla näyttävät ja trendikkäät kattaukset. Palvelumme sopivat siis myös erittäin hyvin tilaisuuksiin, joissa esillepanolla on merkitystä. Tarjoamme tilaisuuteesi sopivat cateringpalvelut näyttävällä esillepanolla ja upealla makuelämyksellä, oli kyseessä sitten häät, yritystilaisuudet tai muut merkkipäivät.

Varmistamme, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja pidämme sovituista asioista kiinni. Olemme toteuttaneet niin suurien kuin pienien yritystilaisuuksien cateringit. Räätälöimme tilaisuuteen varta vasten menun toiveiden ja tarpeiden mukaan.

LAADUKAS CATERING YRITYSTILAISUUKSIIN

Panostamme siihen, että yritystilaisuuden catering palvelee tapahtumaa myös visuaalisesti. Perehdymme jokaista toimeksiantoa varten tarkasti järjestettävään tilaisuuteen sekä yritykseen. Ymmärrämme, että tilaisuuden catering on osa yrityksen brändiä ja tukee tärkeää sanomaa. Oli tilaisuutesi tarkoitettu yrityksesi yhteistyökumppaneille, asiakkaille tai työntekijöille, on mielestämme tärkeää noudattaa yrityksesi linjaa loppuun asti.

Tarjoamme lähiruokaa alueen tiloilta aina kun mahdollista. Meillä on suhteita lähiseudun tuottajiin, ja tiedämme minkälaisilta tiloilta tuotteemme tulevat. Teemme myös läheistä yhteistyötä Italiaan, pyrimme tuomaan sen esille tavassamme tehdä ruokaa;  kokeilemme uusia makuja ja jännittäviä makuyhdistelmiä. Sen lisäksi suosimme mahdollisimman tuoreita raaka-aineita sekä puhtaita makuja.

JUMALAISTA CATERINGPALVELUA

Yrityksemme nimi viittaa roomalaiseen jumalattareen Edesiaan. Edesia oli ruoan ja juhla-aterioiden jumalatar. Edesiaa palvottiin, jotta pidoissa vieraiden nauttimat herkut ja juomat olisivat hyviä ja juhlat sujuisivat onnellisesti. Edesia oli palvottu aatelisväen ja rikkaiden parissa, ei niinkään maaseudun asukkaiden. Myös siitä syystä, että maaseudun väellä ei ollut resursseja järjestää sellaisia pitoja, joiden antimia Edesia hallitsi. Hän oli nimenomaan tasokkaiden, laadukkaiden pitojen jumalatar. Edesian nimi tulee latinasta, viitaten syömiseen ja kuluttamiseen. Nimi tarkoittaa myös rahan käyttöä ruokaan, mikä taas on viittaus rikkaiden roomalaisten elämäntyyliin. Toisin kuin maaseudun väki, joka kasvatti ruokansa, kaupungin rikkaat ostivat.

PYYDÄ TARJOUS – IDEOIDAAN NÄYTTÄVÄT TARJOILUT

Lähetä meille yhteydenotto sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Voit myös soittaa, mutta usein olemme päiväsaikaan kiireisiä.
Jos emme vastaa, jätä meille soittopyyntö lomakkeen kautta ja jutellaan lisää!