Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Häiden catering toiveidesi mukaan toteutettuna

HÄIDEN CATERING TYYLILLÄ - TEEMME PÄIVÄSTÄSI TÄYDELLISEN

Edesia Oy tarjoaa laadukkaan ja joustavan pitopalvelun hääjuhliin. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme pääkaupunkiseutu. Häät ovat meille erityisen mieluisia tilaisuuksia järjestää, sillä silloin saamme laittaa kaiken luovuutemme peliin! Toteutamme tyyliinne sopivat tarjoilut ja loihdimme makuelämyksistä ikimuistoisia.

Häissä käytettävän juhlapalvelun valinta on omalta osaltaan ratkaisevana tekijänä hääjuhlan onnistumisessa. Haluat varmasti, että juhlapalvelun järjestäjä ymmärtää visiosi ja pystyy myös toteuttamaan sen. Ennen suunnittelua tai käytännön toteutusta varmistamme, että olemme samalla aaltopituudella häidesi estetiikasta ja luonteesta.

PITKÄ KOKEMUS HÄÄTILAISUUKSISTA TAKAA SUJUVAN PALVELUN

Pitkän ja monipuolisen yli 20 vuoden kokemuksen ansiosta voimme myös suositella toimivia vaihtoehtoja ja halutessasi antaa ehdotuksia ja suuntaviivoja toteutukseen, mutta viime kädessä kaikesta päätät tietenkin sinä. Haluamme tarjota palvelun, joka on jokaista yksityiskohtaa myöten teidän näköisenne.

Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen menu ja visuaalisesti näyttävä kattaus! Tärkeä osa päivän onnistumista on tietenkin myös joustavat järjestelyt, joiden ansiosta itse hääpäivä sujuu moitteettomasti. Onnistunut palvelu tarkoittaa, että taustalla tehtävä työ on juhlijoiden näkökulmasta sujuvaa ja enimmäkseen huomaamatonta.

KAIKKI LÄHTEE IDEOINNISTA

Meiltä saat aina täysin toiveitasi vastaavan palvelun, joka on mukautettu juuri sinun tilaisuuttasi parhaalla mahdollisella palvelevaksi; emme tarjoa valmiita menuvaihtoehtoja. Haluamme istua kanssanne alas ja saada täyden ymmärryksen juhlanne tyylistä ja luonteesta. Tämän jälkeen voimme alkaa suunnitella menua, joka luonnollisesti hyväksytetään teillä ennen suurta päivää.

OTA YHTEYTTÄ – IDEOIDAAN YHDESSÄ UNELMIESI MENU

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous tarjoilun järjestämisestä häihinne, niin voimme aloittaa suunnittelun yhdessä! Tarjoamme catering- ja pitopalvelun hääjuhliin toimialueenamme koko pääkaupunkiseutu.