Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Pitopalvelu syntymäpäiväjuhliin ja muihin merkkipäiviin

PITOPALVELU - SYNTYMÄPÄIVÄT JA MUUT MERKKIPÄIVÄT

Edesia Oy tarjoaa ammattitaidolla laadukkaan pitopalvelun ikimuistoisiin merkkipäiviin! Palvelemme asiakkaita toimialueenamme pääkaupunkiseutu. Monipuolinen 20 vuoden kokemus tilaisuuksien järjestämisestä takaa, että saat sujuvan ja ammattitaitoisen palvelun. Meillä on silmää yksityiskohdille ja haluamme tarjota palvelun, joka on viimeistä piirtoa myöten tasokas ja toiveidesi mukainen!

TOIVEITASI VASTAAVA TOTEUTUS

Oletko täyttänyt pyöreitä vuosia ja haluat juhlia tyylillä? Tai haluatko järjestää läheisillesi ikimuistoisen uudenvuoden tai vapun? Olipa juhlasi pieni intiimi illanvietto tai suurempi tapahtuma, autamme toteuttamaan menun ja tarjoilun tyylikkäästi ja visiotasi vastaavalla tavalla.

TARJOILU VIIMEISTELEE TILAISUUTESI

Ruoka ja juoma ovat tärkeä osa juhlan tunnelmaa ja vieraiden viihtymistä. Näyttävällä kattauksella ja lähitilojen laadukkaista raaka-aineista valmistetuilla makupaloilla voimme hurmata juhlasi vieraat! Pääset nauttimaan menusta, joka on suunniteltu varta vasten merkkipäivääsi varten. Olipa kyseessä syntymäpäivät tai muu merkkipäivä, meiltä saat aina joustavan ja tasokkaan palvelun.

OTA YHTEYTTÄ – IDEOIDAAN YHDESSÄ UNELMIESI MENU

Ota yhteyttä niin aloitetaan suunnittelu yhdessä! Voit kertoa meille visiosi, niin toteutamme sen. Jos sen sijaan et vielä tiedä mitä haluat, voimme myös ehdottaa ideoita; kokemus sadoista järjestetyistä tilaisuuksista on antanut näkemyksen toimivista suuntaviivoista ja lisäksi paljon käyttökelpoisia ideoita. Palvelemme pääkaupunkiseudun alueella.