Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Tilaisuutta kunnioittava pitopalvelu

PITOPALVELU MUISTOTILAISUUKSIIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Edesia Oy tarjoaa laadukkaan pitopalvelun muistotilaisuuksiin. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme koko pääkaupunkiseudun alue. Yli 20 vuoden kokemus tilaisuuksien järjestämisestä takaa joustavan ja sujuvan palvelun, joka mukautetaan yksilöllisesti toiveitasi vastaavaksi.

Meillä on silmää yksityiskohdille ja haluamme tarjota palvelun, joka on viimeistä piirtoa myöten tilaisuuden luonnetta kunnioittava. Olipa kyseessä pieni intiimi tilaisuus tai muistotilaisuus isommalle osallistujamäärälle, autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan menun ja tarjoilun tyylikkäästi, sekä ennen kaikkea tietenkin asiakkaan visiota vastaavalla tavalla.

TARJOILU VIIMEISTELEE TILAISUUDEN

Kaunis kattaus ja laadukkaista raaka-aineista valmistetut tarjoilut tekevät tilaisuudesta arvokkaan. Ruoka ja juoma ovat omalta osaltaan tärkeä osa muistotilaisuuden tunnelmaa ja meiltä saat menun, joka on suunniteltu varta vasten kyseistä tilaisuutta varten niin tarjottavien ruokien, kuin myös kattauksen ja muun esillepanon puolesta.

IDEOIDAAN MENU YHDESSÄ

Meiltä saat aina täysin toiveitasi vastaavan palvelun, joka on mukautettu juuri kyseessä olevaa tilaisuutta parhaalla mahdollisella palvelevaksi; emme tarjoa valmiita menuvaihtoehtoja. Haluamme saada ymmärryksen muistotilaisuuden tyylistä ja luonteesta, ja sen jälkeen voimme alkaa suunnitella toteutusta.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

Kerro meille tarkemmin tilaisuudestasi ja toiveistasi, niin toteutamme tilaisuuteen sopivan menun ja tarjoilun. Jos et vielä tarkemmin tiedä mitä haluat, voimme myös antaa suuntaviivoja ja ideoita toteutusvaihtoehdoista, joista voit valita mieleisesi. Tarjoamme catering- ja pitopalvelut muistotilaisuuksiin toimialueenamme koko pääkaupunkiseutu. Ota yhteyttä!