Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Pitopalvelu & catering valmistujaisiin ja muihin juhliin

CATERING VALMISTUJAISIIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Onneksi olkoon! Olet saavuttanut merkittävän vaiheen elämässäsi. Juhliesi on siis myös oltava onnistuneet ja näköisesi. Yrityksemme hoitaa valmistujaisten ja muiden tilaisuuksien tarjoilun sujuvasti ja joustavasti yli 20 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Tarjoamme yksilöllisen palvelun ja luomme jokaiseen tilaisuuteen oman menun. Palvelemme asiakkaita pääkaupunkiseudulla.

PITOPALVELU HALUAMALLASI TEEMALLA

Valmistujaisissa tarjoilumme mukailee ja tukee juhlasi luonnetta. Haluatko järjestää trendikkään cocktail-tilaisuuden, isot juhlat vai kenties pienen porukan intiimin tilaisuuden? Tarjoamme catering- ja pitopalvelut esimerkiksi seuraaviin tilaisuuksiin: karonkat, gradujuhlat, kandijuhlat, ylioppilasjuhlat, opinnäytetyöjuhlat, rippijuhlat ja monet muut! Suunnittelemme tarjoilun aina yksilöllisesti tilaisuuteesi sopivaksi; emme tarjoa valmiita menuvaihtoehtoja, vaan suunnittelemme sinulle täysin oman kokonaisuuden.

TARJOILU VIIMEISTELEE KOKONAISUUDEN

Laadukkaista raaka-aineista valmistetuilla tarjoiluilla ja näyttävällä kattauksella saamme vieraasi viihtymään! Ruoka ja juoma ovat tärkeä osa tilaisuuden tunnelmaa, ja kaiken viimeistelee tilaisuuden luonteeseen sopiva esillepano, joka on samalla myös visuaalinen elämys. Meiltä saat palvelun, jossa panostamme laadukkaan menun lisäksi myös näyttävään tarjoiluun!

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

Pyydä tarjous, niin voimme alkaa ideoida yhdessä tilaisuutesi tarjoilua! Voit kertoa meille valmiin visiosi, niin toteutamme sen. Jos taas et vielä täysin tiedä mitä haluat, voimme myös ehdottaa ideoita; kokemus sadoista järjestetyistä tilaisuuksista on antanut paljon käyttökelpoisia ideoita ja näkemyksen toimivista suuntaviivoista. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme koko pääkaupunkiseutu.