Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Palvelut yrityksille

YRITYSTILAISUUKSIEN CATERING HYVÄLLÄ MAULLA JA TYYLILLÄ

Yritystilaisuuksien catering meiltä näyttävästi hyvällä maulla toteutettuna. Yritystilaisuuksissa on tärkeää, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja sovituista asioista pidetään kiinni. Olemme toteuttaneet suurien ja pienien yritystilaisuuksien cateringin hyvällä maulla jo 20 vuoden ajan. Toimimme pääkaupunkiseudun alueella.

  • Puhtaista, lähistön ruoka-aineista valmistetut annokset.
  • Trendikäs ja yrityksesi imagoa mukaileva kattaus.
  • Tilaisuuteen varta vasten räätälöity menu ja ilme.

TARJOILTAVIEN ESILLEPANO ON TÄRKEÄÄ

Panostamme siihen, että yritystilaisuuden catering palvelee myös visuaalisesti tapahtumaa. Toisin sanoen, toteutamme upeat ja tilaisuuteen sopivat kattaukset. Tätä varten perehdymmekin tarkasti tilaisuuteesi ja yritykseesi. Tilaisuuden caterign on tärkeä osa yrityksen imagoa. Ja koska ruoka on tärkeässä osassa tilaisuuttasi, tunnemme vastuumme. Tilaisuuden catering on osa yrityksen brändiä ja tukee yrityksesi sanomaa. Oli tilaisuus sitten tarkoitettu yrityksesi yhteistyökumppaneille, asiakkaille tai työntekijöille, on mielestämme tärkeää noudattaa yrityksesi linjaa loppuun asti.

PYYDÄ TARJOUS JA IDEOIDAAN NÄYTTÄVÄT TARJOILUT

Lähetä meille yhteydenotto sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Voit myös soittaa, mutta usein olemme päiväsaikaan kiireisiä.
Jos emme vastaa, jätä meille soittopyyntö lomakkeen kautta ja jutellaan lisää.