Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Mukautuvat kokoustilat ja juhlatilat Espoossa

KOKOUSTILA TAI JUHLATILA

Meiltä voit vuokrata tilan esimerkiksi juhlaasi tai kokouskäyttöön! Vuokraamme kokoustilat ja juhlatilat sekä yksityisille asiakkaille, että yrityksille. Espoossa sijaitsevat tilamme ovat modernit ja tarjoavat puitteet monenlaisiin tilaisuuksiin.

Tilojen lisäksi saat meiltä tarvittaessa myös catering-/pitopalvelun! Halutessasi voimme myös vuokrata juhlatilat sellaisella sopimuksella, että voit tuoda mukaan esimerkiksi omat juomat ja ottaa meiltä pelkän ruokatarjoilun – miten vain haluatkin!

SATAKIELISALI ESPOOSSA

Espoon Tapiolassa sijaitseva Satakielisali on yksityis- ja yritystilaisuuksiin varattavissa oleva tila, joka mukautuu tarpeen mukaan edustavasta kokoustilasta vaikka cocktail-tilaisuuteen. Voit järjestää Satakielisalissa niin pienemmät illalliset kuin isommatkin kattaukset joko buffet-periaatteella tai pöytiintarjoiluna. Salin esiintymislava ja tanssilattia antavat mahdollisuuden myös tunnelmallisiin ja vauhdikkaampiinkin illanviettoihin vaikka elävän musiikin parissa!

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA TILA

Olipa haussa kokoustila, juhlatila tai muu tilantarve järjestämääsi tilaisuuteen paikkakunnalla Espoo, meiltä löydät sopivan ratkaisun. Ota yhteyttä ja kysy lisää!