Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Yritystilaisuudet joustavasti pääkaupunkiseudulla

YRITYSTILAISUUDET - CATERING

Meiltä saat cateringpalvelut yritystilaisuuteesi! Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki, Espoo ja muu pääkaupunkiseutu. Tarvittaessa voit myös vuokrata kauttamme juhlatilat tai kokoustilat ja voimme neuvotella myös tapahtumapalvelusta.

Hoidamme yritystilaisuudet yli 20 vuoden kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla, joten meiltä saat varmasti sujuvan ja laadukkaan palvelun! Kokemusta löytyy tilaisuuksien järjestämisestä sekä pienille, että suurille yrityksille. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan toiveiden ja tilaisuuden luonteen mukaan; haluamme toteuttaa juuri teidän näköisenne tilaisuuden, joka on osallistujille elämys.

LAADUKAS MENU & NÄYTTÄVÄ ESILLEPANO

Tarjoamme puhtaista raaka-aineista valmistetut annokset, tilaisuuteesi varta vasten räätälöidyn menun, sekä tietenkin trendikkään ja yrityksesi imagoon sopivan kattauksen, joka kruunaa kokonaisuuden. Laadukkaan menun lisäksi panostamme myös tarjoiltavien esillepanoon ja siihen, että tilaisuuden catering palvelee tapahtumaa myös visuaalisesti. Pohjatyönä perehdymme yritykseesi ja tilaisuutesi ennen tarkempaa suunnittelua; näin voimme tarjota palvelun, jonka visuaalinen ilme tukee tilaisuutta parhaalla mahdollisella tavalla.

PYYDÄ TARJOUS

Ideoidaan tilaisuuteesi yhdessä näyttävät ja maukkaat tarjoilut! Helpoiten saat meihin yhteyden täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen. Voit myös soittaa, tosin olemme päiväsaikaan usein kiireisiä. Mikäli et onnistu tavoittamaan meitä puhelimitse, jätä soittopyyntö yhteydenottolomakkeen kautta niin otamme sinuun päin yhteyttä!

Tarjoamme cateringpalvelut yrityksille toimialueenamme Helsinki, Espoo ja muu pääkaupunkiseutu. Sopimuksen mukaan voimme sisällyttää mukaan myös tapahtumapalvelut. Tehdään yhdessä tilaisuudestasi onnistunut ja ikimuistoinen!